Ik heb tijdens mijn studie mediavormgeving op SintLucas stage gelopen bij een filmproductiebedrijf met een eigen studio. Hier werden voornamelijk commercials gefilmd, maar ik heb ook mee mogen werken aan een korte film. Ik ben voornamelijk set-assistant geweest, maar ik heb ook mee mogen helpen bij de belichting, kabels, foodstyling en de voorbereiding. Hieronder zijn een aantal projecten te zien waar ik aan mee heb mogen werken.

 

Lindt Connaisseurs

Een van de commercials waar ik aan mee heb mogen werken was die van Lindt Connaisseurs. Wat mij betreft was dit de commercial waar ik het meest van heb geleerd. Ondanks dat ik maar een klein deel uitmaakte van de crew, heb ik ontzettend veel nieuwe technieken en processen meegemaakt.

 

Link naar de video

 

Magnum 5 kisses

Een commercial die je overal ter wereld tegenkomt. Dat is de droom van iedere reclamemaker. Natuurlijk was ik maar een stagiair en nog helemaal geen reclamemaker. Maar zelfs als set assistent was het een project om trots op te zijn.

 

Link naar de video

 

NTR Kort

De kortfilm ‘One man without a cause’ was compleet anders dan de rest, maar ook zeker een uitdaging. Het was erg bijzonder om aan dit project mee te mogen werken.

 

Link naar de video